arrow facebook instagram snapchat search twitter
Skip to content

Tule mukaan Lumineers−treenipäivään sunnuntaina 27.3.2022

Oletko haaveillut luistelemisesta SM-senioriluistelijoiden kanssa? Tule mukaan kehittämään omia luistelutaitojasi ja viettämään huippupäivä Lumien treenipäivässä!

Aika: 27.3.2022 klo 9.15-13.00
Paikka: Ilmatar Areena, Matinkartanontie 9-11, Espoo
Hinta: 25€/luistelija

Treenipäivä on suunnattu muodostelman kehitysryhmistä minorijoukkueiden luistelijoihin. Päivään ovat tervetulleita myös kaikki 7-12 vuotiaat yksinluistelijat. Osallistujat jaetaan kahteen eri ryhmään treenipäivän alussa.

Treenipäivän aikataulu:

9.15-10.15 Tutustumista ja yhdessäoloa Lumien kanssa sisältäen alkuverryttelyn

10.15-12.15 Jää

12.30-13.00 Yhteinen päivän lopetus (fanipakettien jako, kuvat yms.)

Lumit ovat mukana kaikissa harjoituksissa sekä ohjaavat osallistujia harjoitteiden suorittamisessa. Lumien kanssa pääset myös harjoittelemaan erilaisia temppuja sekä kysymään vinkkejä juuri sinulle haastaviin elementteihin! Treenipäivässä mukana myös Lumien valmennustiimi Liisa Lakela, Henriikka Latva ja Jenni Rahko.

Mukaan tarvitset normaalit jääharjoitteluvarusteet, lenkkarit sekä omat eväät. Päivän päätteeksi jokainen luistelija saa muistoksi Lumineers-fanituotepaketin. Treenipäivässä on myynnissä myös Lumien viralliset fanituotteet treenipäivän erikoishinnoin! Myynnissä esimerkiksi heijastimia, foam fingereitä, lumimanteleita ja lakuja. Maksuvälineeksi käy sekä käteinen että kortti. Treenipäivän osallistumismaksu on 25 euroa/luistelija ja se laskutetaan osallistujilta kausimaksun yhteydessä tai erikseen tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu tästä (24.3. mennessä)

Lisätiedot ja kysymykset: lumineers@espoosynchro.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa