arrow facebook instagram snapchat search twitter
Skip to content

Lumineers-treenipäivä sunnuntaina 22.3.2020

Näe ja koe, kuinka maailman huipulle tähtäävä SM-seniorijoukkue Lumineers harjoittelee! Tule kehittämään omia luistelutaitojasi ja viettämään huippupäivä Lumien kanssa!

Treenipäivä siirtyy myöhempään ajankohtaan koronaviruspandemian takia.

Aika: 22.3.2020 klo 11.30-15.30
Paikka: Espoo Metro Areena, Urheilupuistontie 3, Espoo
Hinta: 25€/luistelija

Treenipäivä on avoin kaikille muodostelman kehitysryhmistä minorijoukkueiden luistelijoihin. Päivään ovat tervetulleita myös kaikki 7-12 vuotiaat yksinluistelijat. Osallistujat jaetaan kahteen eri ryhmään treenipäivän alussa.

Treenipäivään kuuluu:

  • Tutustumista ja yhdessäoloa Lumien kanssa
  • Yhteinen alkuverryttely
  • 1h jääharjoitus/ryhmä
  • Yhteinen lyhyt loppuverryttely ja päivän lopetus (fanipakettien jako, kuvat, nimmarit)

Lumineersin luistelijat ovat mukana kaikissa harjoituksissa sekä ohjaavat osallistujia harjoitteiden suorittamisessa. Lumien kanssa pääset myös harjoittelemaan erilaisia temppuja sekä kysymään vinkkejä juuri sinulle haastaviin elementteihin! Treenipäivässä mukana myös Lumien valmennustiimi Liisa Lakela, Maikki Merilehto ja Henriikka Latva.

Mukaan tarvitset normaalit jääharjoitteluvarusteet, lenkkarit sekä omat eväät. Päivän päätteeksi jokainen luistelija saa muistoksi Lumineers-fanituotepaketin. Treenipäivässä on myynnissä myös Lumien viralliset fanituotteet treenipäivän erikoishinnoin! Myynnissä muun muassa heijastimia, foam fingereitä, lumimanteleita ja lakuja. Maksuvälineeksi käy sekä käteinen että kortti. Treenipäivän osallistumismaksu on 25 euroa/luistelija ja se laskutetaan osallistujilta kausimaksun yhteydessä tai erikseen tapahtuman jälkeen.

Lisätiedot ja kysymykset: lumineers@espoosynchro.fi

Lämpimästi tervetuloa!

 

Jaa