arrow facebook instagram snapchat search twitter
Skip to content

Tule mukaan Lumineers-treenipäivään tiistaina 15.10.2019

Näe ja koe, kuinka maailman huipulle tähtäävä SM-seniorijoukkue Lumineers valmistautuu tulevaan kilpailukauteen! Tule kehittämään omia luistelutaitojasi ja viettämään huippupäivä Lumien kanssa!

Aika: 15.10.2019 klo 10.30-14.15
Paikka: Espoo Metro Areena, Urheilupuistontie 3, Espoo
Hinta: 25€/luistelija

Treenipäivä on avoin kaikille muodostelman kehitysryhmistä minorijoukkueiden luistelijoihin. Päivään ovat tervetulleita myös kaikki 7-12 vuotiaat yksinluistelijat. Osallistujat jaetaan kahteen eri ryhmään ja ryhmäjaon suoritamme treenipäivän alussa.

Treenipäivään kuuluu:

  • Tutustumista ja yhdessäoloa Lumien kanssa
  • Yhteinen alkuverryttely
  • 1h jääharjoitus/ryhmä. Mukana valmentajat Maikki Merilehto ja Liisa Lakela.
  • Yhteinen lyhyt loppuverryttely ja päivän lopetus (fanipakettien jako, kuvat, nimmarit)

Lumineersin luistelijat ovat mukana kaikissa harjoituksissa sekä ohjaavat osallistujia harjoitteiden suorittamisessa. Lumien kanssa pääset myös harjoittelemaan erilaisia temppuja sekä kysymään vinkkejä juuri sinulle haastaviin elementteihin!

Mukaan tarvitset normaalit jääharjoitteluvarusteet, lenkkarit sekä omat eväät. Päivän päätteeksi jokainen luistelija saa muistoksi Lumineers-fanituotepaketin. Treenipäivässä on myynnissä myös Lumien viralliset fanituotteet treenipäivän erikoishinnoin! Myynnissä muun muassa heijastimia, foam fingereitä, lumimanteleita ja lakuja. Maksuvälineeksi käy sekä käteinen että kortti. Treenipäivän osallistumismaksu on 25 euroa/luistelija ja se laskutetaan osallistujilta kausimaksun yhteydessä tai erikseen tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu tästä (13.10. mennessä)
Lisätiedot ja kysymykset: lumineers@espoosynchro.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa