arrow facebook instagram snapchat search twitter
Skip to content

Lumineers-treenipäivä perjantaina 12.8.2022

Tule mukaan Lumineers−treenipäivään perjantaina 12.8.2022 Oletko haaveillut luistelemisesta SM-senioriluistelijoiden kanssa? Tule mukaan kehittämään omia luistelutaitojasi ja viettämään huippupäivä Lumien treenipäivässä!

Aika: 12.8.2022 klo 15-18, saapuminen 14.30 alkaen

Paikka: Ilmatar Areena, Matinkartanontie 9-11, Espoo

Hinta: 25€/luistelija

Treenipäivä on suunnattu muodostelman kehitysryhmistä minorijoukkueiden luistelijoihin. Päivään ovat tervetulleita myös kaikki 7-13 vuotiaat yksinluistelijat. Osallistujat jaetaan kahteen eri ryhmään treenipäivän alussa iän ja taitotason mukaan.

Treenipäivän aikataulu ja sisältö:

14.30-15 Lumiluistelijat ottavat treenipäiväläisiä vastaan

15.00 Treenipäivän yhteinen aloitus

-tutustumista ja yhdessäoloa

-oheiset ja leikkejä

-jää

17.40-18 Yhteinen päivän lopetus

Lumit ovat mukana kaikissa harjoituksissa sekä ohjaavat osallistujia harjoitteiden suorittamisessa. Lumien kanssa pääset myös harjoittelemaan erilaisia temppuja sekä kysymään vinkkejä juuri sinulle haastaviin elementteihin!

Mukaan tarvitset normaalit jääharjoitteluvarusteet, lenkkarit sekä omat eväät. Päivän päätteeksi jokainen luistelija saa muistoksi Lumineers-fanituotepaketin. Treenipäivässä on myynnissä myös Lumien viralliset fanituotteet treenipäivän erikoishinnoin! Maksuvälineeksi käy sekä käteinen että kortti. Treenipäivän osallistumismaksu on 25 euroa/luistelija ja se laskutetaan osallistujilta kausimaksun yhteydessä tai erikseen tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu tästä (9.8. mennessä)

Lisätiedot ja kysymykset: lumineers@espoosynchro.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa