arrow facebook instagram snapchat search twitter
Skip to content

Äidin kanssa leffaan?

Mikä olisi parempi äitienpäivälahja kuin yhteinen leffailta? Tapiolan Zonta-kerho ja Espoo Synchronized Skaters kutsuvat äitejä ja tyttäriä ranskalaisen komediaelokuvan pariin Kino Tapiolaan maanantaina 13.5.2019 klo 18.30.

Liput à 15 euroa Lippuautomaatista:
https://www.lippuautomaatti.fi/ess

Tapahtuman tuotoilla tuet Tapiolan Zonta-kerhon www.zonta.fi/tapiola toimintaa naisten ja tyttöjen aseman parantamiseksi niin koti-Suomessa kuin kehitysmaissa sekä Lumineers -joukkueen toimintaa.

Elokuvana ranskalainen, sydämellinen komedia PUUTARHAJUHLAT
https://www.kinotapiola.fi/fi/elokuvat/puutarhajuhlat

 

Mikä ihmeen Zonta-kerho

Zonta-sana on peräisin Sioux-intiaanikielen sanasta, joka tarkoittaa rehellistä ja luotettavaa. Kansainvälinen Zonta-järjestö tekee työtä naisten tasa-arvon edistämiseksi sekä naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi niin Suomessa kuin maailmalla.

Tänä vuonna 100 vuotta täyttävä järjestö kannustaa yhdessä LUMA-keskuksen kanssa 10 – 12-vuotiata tyttöjä opiskelemaan luonnontieteitä ja matematiikkaa, jotka ovat avain lähes kaikille aloille.  Yhdessä LUMA-keskuksen kanssa järjestö valmistelee kerhoja, jotka innostavat matematiikan ja luonnontieteiden opiskeluun ja ammatteihin.

www.zau.fi

Kansainvälisesti painopisteisiin kuuluu lapsiavioliittojen estäminen. Seuraavan vuosikymmenen ajan vuosittain yli 14 miljoonaa tyttöä avioituu alaikäisenä. Samalla lapsia synnyttävien lasten määrä lisääntyy, taloudellinen riippuvuus kasvaa ja koulutus estyy.

Tapiolan Zonta-kerho on tukenut stipendein naisten ammatillista koulutusta jo vuodesta 1972. Tänä keväänä järjestettiin suomalaisen ruokakulttuurin kurssi maahanmuuttajille, jotka opiskelevat maahanmuuttajille suunnatussa osaamiskeskuksessa. Kerhon jäsenet ovat myös opettamassa suomea maahanmuuttajille. Espoossa kerho tukee myös Tyttöjen taloa.

www.zonta.fi

Jaa